Vi er inne i siste innspurt av salget og her er tips til noen av de beste kjøpene i nettbutikken akkurat nå

Vi er inne i siste innspurten av salget, men du kan fremdeles gjøre mange gode kjøp. Hvis du ønsker å se alle våre tilbudsvarer så kan du sjekke hele salget i nettbutikken herLiker du å handle på salg, så vil du garantert sette pris på tilbudene vi presenterer i neste avsnitt.

New era net caps til barn på salg

Nå kun kr. 120,-

Du får nå elleville 65% avslag på New Era 950 brooklyn Nets caps til barn!

New era 950 brooklyn nets er en superkul caps med snapback. Denne modellen har vi kun igjen i størrelse youth som passer til barn fra 3 år og oppover. Den prisen du får på New Era 950 brooklyn Nets capsen nå, er priser du kan se langt etter når sommeren kommer, så det kan være lurt å handle raskt. Vi har også tilbud på endel andre modeller, så sjekk gjerne ut hele vårt utvalg av caps til barn.

.

Adidas stan smith cf l joggesko til barnNå kun kr. 200,-

Eller hva med 63% på denne kule Stan smith joggeskoen fra Adidas

Kjøp sommerens joggesko til barnet nå og gjør et kupp på Adidas Stan smith. Vi har salg på mange forskjellige sneakers for øyeblikket, men dette er et av de beste kjøpene akkurat nå. Stan smith er en utrolig kul joggesko som aldri går av moten.

Ikke glem at barnets fot er i vekst kontinuerlig, så dersom du kjøper en joggesko noen måneder før den skal brukes, så anbefaler vi å legge inn minst 1,5 cm voksetillegg slik at dere har noe å gå på. Dersom du ønsker Stan smith i andre farger, så har vi også kjempetilbud på den fine varianten Stan smith c rosa.

 

Hummel bukse rosa til barn 

 Nå kun kr. 150,-

Nå får du hele 55% rabatt på Tolja joggebukse fra Hummel 

Ikke hver dag man får joggebukse fra Hummel til kun kr. 150,-. Vi har kun få størrelser igjen av Hummel tolja bukse, så her gjelder det å være raskt ute. Vi har også samme tilbud på Tolja bukse i blå, men også denne begynner vi å gå tom for.