Om oss

Her kan dere lese litt om historien til nettbutikken og butikken til Lillefot.

Baby & barnebutikk på Grünerløkka i Oslo

Vi er en barnebutikk i Oslo nærmere bestemt i Markveien 52 på Grünerløkka, som tilbyr sko og klær til barn i alderen 0-7 år. 

Lillefot ble stiftet av Anette Svenningsen Eide og Gunnar Østebrød i 2015. Med kjærlighet for den fargerike bydelen Grünerløkka, kunne vi ikke fått et bedre lokale, enn i den livlige handlegaten Markveien. Gleden var derfor stor da vi åpnet dørene til den lille butikken i april 2015. 

Nettbutikken vår åpnet i 2016

I 2016 åpnet vi også nettbutikken da vi også ønsket å tilby Barnesko og 

Barneklær på nett til våre kunder. På nett er vi opptatt av å tilby rask levering, stort utvalg, mange betalingsalternativer og fraktalternativer. Vi jobber kontinuerlig med nettbutikken for å utvikle den slik at det alltid skal være raskt og enkelt å handle der.

Vårt mål, som vi tilstreber hver eneste dag, er å gi kunden en god og positiv opplevelse da de besøker butikken vår, eller handler i nettbutikken. 
Lillefot fører følgende merker; Adidas, Hummel, Fila, Puma, Levis, Mini Rodini, Liewood, New Era, Bisgaard, ArautoRap, Pom Pom, Bobux, Superfit, Lillelam, Konges Sløjd, Marius kids, Timberland, Glerups, Affenzahn, Le Petit Bonnet, BabyLivia, Izipizi, Còndor og GoBabyGo. 
Velkommen som kunde i vår nettbutikk, eller i butikken vår på Grunerløkka!