Personvern/Cookies

Når du handler på lillefot.no, lagrer vi navn, adresse, mobilnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via Posten, og for å kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi lagrer også informasjon om varene du kjøper. Dette er nødvendig for å kunne pakke din bestilling hos oss. Vi bruker av og til informasjonen vi har lagret for å sikre at eventuelle nyhetsbrev du har meldt deg på hos oss, er relevante for deg. Lillefot.no bruker et statistikkverktøy som heter Google Analytics. Dette lagrer informasjon om trafikk på sidene våre, og blir brukt av oss for å analysere trafikkstrømmer og salg. Vi bruker ikke Google Analytics til å analysere enkeltordre eller enkeltkunder. Lillefot videreselger ikke noen opplysninger om våre kunder til tredjepart.

Kortnummer oppbevares ikke hos Lillefot. Når du legger inn kortnummeret ditt på lillefot.no, så skjer det på en sikker side, og kortinformasjonen blir umiddelbart formidlet videre til Nets via en sikker forbindelse (SSL).

Som kunde av Lillefot kan du enkelt melde deg på og av vårt månedlige nyhetsbrev.
Du mottar bare nyhetsbrev fra oss om du selv har valgt å melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan enkelt melde deg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på linken nederst i nyhetsbrevet du sist fikk tilsendt.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er et stykke data i form av tekst eller tall som lagres lokalt på din datamaskin, når du besøker nettstedet. Vi benytter oss av informasjonskapsler for å få informasjon om blant annet din nettleser, operativsystem, domenenavn, IP-adresse og hvilke sider du besøker på vårt nettsted. Dette er opplysninger som blir benyttet til intern statistikk, og brukt til å forbedre nettstedet og din brukeropplevelse.

Samtykke av bruk av informasjonskapsler

Ved å besøke lillefot.no samtykker du samtidig til at vi kan benytte informasjonskapsler. Dersom du ønsker å dekativere bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre dette i innstillingene på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan medføre en dårligere brukeropplevelse, eller at deler av nettstedet ikke fungerer i det hele tatt.