Sandaler til barn - Vi hjelper deg med å finne riktig sandal

Sandaler til barn

Sommeren er like rundt hjørnet, og vi gleder oss til å putte både små og store føtter i et par lette, luftige sandaler! Hos oss finner du et stort utvalg av sandaler til barn, enten om du er på utkikk etter den klassiske lukkende typen, eller de mer åpne varianten.

Lurer du på hvilke sandaler skal du velge til ditt barn? Her finner du en liten oversikt over hva vi tilbyr og anbefaler hos oss på Lillefot:

Lukkede sandaler 

Til de minste barna anbefaler vi deg å velge sandaler med lukket tå. Da vil sandalen beskytte de små tærne fra å skrapes opp når barnet er i bevegelse. Den klassiske lukkede sandalen kan ofte reguleres med en eller to borrelåser, slik at du kan tilpasse sandalen til barnets fot. Lukkende sandaler gir også god støtte til en liten fot.

Vi har et stort utvalg av lukkede sandaler til barn fra merker som Superfit, Hummel, Pom Pom og ArautoRap. Snart vil du også finne sandaler fra det populære merket Kavat hos oss!

Superfit Bumblebee

Superfit Bumblebee sandal til barn

Åpne sandaler

Hos oss finner du også mange åpne sandaler som gir mye luft til føttene. Vi har sandaler man bare tråkker inn i som en slippers, og de som har bakrem som vi få sandalen til å sitte bedre på foten. Åpne sandaler er perfekte til alt fra en varm sommerdag til som innesko på feks. skolen! Vi har et stort utvalg av åpne sandaler til barn fra Superfit, Timberland og Hummel. 

Timberland Perkins Row

Timberland Perkins Row sandal til barn

Hvordan finner du riktig størrelse i sandalen du ønsker?

Man kan fint kjøpe sandaler til barn på nett, og det gjør du enklest ved  hjelp av et mål av barnefoten. Ved kjøp av en lukket sandal legger du på ca.1 cm på målet du får på foten. Lengden på sandalen finner du i størrelsesguiden inne på produktet. Ønsker du å kjøpe en åpen sandal, kan ikke voksetillegget være for stort. Vi anbefaler ca. 5-8 mm voksetillegg i en åpen sandal.

Lurer du på noe angående kjøp av sandaler til ditt barn? Da er det bare å ta kontakt med oss på mail post@lillefot.no, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Klikk her for å se vårt utvalg av sandaler til barn