Solhatter til barn og baby

Solhatt til barn og baby

En solhatt er et viktig plagg til barn og baby i sommervarmen. Den vil beskytte både hodet fra overoppheting, samtidig som en solhatt med en god brem vil beskytte ansikt og øyne fra solen. Til de eldste barna kan bøttehatt være et godt alternativ

Ønsker du en solhatt med god nakkebeskyttelse?

Da er kanskje Gorm og Cosmo fra Liewood noe for deg. Begge modellene er laget i 100% økologisk bomull, og har lang og god beskyttelse i nakken. Denne kan snøres bak og tilpasses hodet til barnet. Cosmo modellen kan vrenges og brukes på begge sider.

Ønsker du en solhatt med UV-beskyttelse?

Da vil vi foreslå at du tar en kikk på Senia modellen fra Liewood. Denne er laget i øko-Tex materiale og beskytter hodet mot solen med UPF50+ faktor. Solhatten har søte små ører og har god og lang beskyttelse i nakken. Perfekt for en dag på stranda!

En annen solhatt med UV-faktor er denne fra Lil`Boo. Denne solhatten har en god bred brem rundt hele, kan knytes under haken, og har UV-faktor 30. Denne solhatten er perfekt til de minste barna.

For de eldre barna er bøttehatt et godt alternativ

Til de litt større barna som har vokst ut av de klassiske solhattene, kan vi anbefale bøttehatt-modellene. Liewood Buddy kommer i flere farger og er laget i 100% økologisk bomull og kan brukes på begge sider. vi har også et stort utvalg av bøttehatter til barn fra både New Era og Lil`Boo. en bøttehatt ser ikke bare tøff ut, men beskytter hodet fra sola.

 Klikk her for å se vårt utvalg av solhatter